Woning opruimen
Woning opruimen
Zorgzaam Ontruimd zorgt voor het afvoeren en scheiden van afval volgens de huidige milieunormen. Wij zijn wel wat gewend als het gaat om opruimen!

De ruimte laten wij, na opruimen, bezemschoon achter. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een grote schoonmaak. Een fijne bijkomstigheid is, is dat wij geen wachttijden kennen en wij u snel van dienst kunnen zijn.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.
Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vrijblijvende offerte
Over Zorgzaam ontruimd
Wij zijn een jong, dynamisch en gemotiveerd team dat het beter wil doen. Wij zijn namelijk van mening dat het anders kan.

Wij vinden het belangrijk dat u alle zorg uit handen genomen wordt van begin tot eind. U weet van tevoren met een exacte, vooraf bepaalde, prijsafspraak waar u aan toe bent. U hoeft zich geen zorgen te maken waar uw inboedel naar toe gaat. Wij hebben ruime contacten met kringloopwinkels, tehuizen en instellingen waar uw (bruikbare) spullen een tweede leven krijgen.
Onze diensten
Bedrijf ontruiming
Woning ontruiming
Woning opruimen
Snelle links
Contact
Offerte aanvragen
Over ons
Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Assen Bemmel Berg en dal Beuningen Breda Cuijk Den bosch Den haag Doetinchem Druten Ede Eindhoven Elst Emmen Enschede Ewijk Gouda Grave Groesbeek Groningen Heerenveen Helmond Heumen Hoogeveen Leeuwarden Leiden Maastricht Malden Middelburg Nijmegen Oss Overasselt Roosendaal Rotterdam Tilburg Utrecht Valburg Venlo Weert Wijchen
© 2019 - Zorgzaam ontruimd
';
';
×