Over ons
Over ons
Wij zijn een jong, dynamisch en gemotiveerd team dat het beter wil doen. Wij zijn namelijk van mening dat het anders kan.

Wij vinden het belangrijk dat u alle zorg uit handen genomen wordt van begin tot eind. U weet van tevoren met een exacte, vooraf bepaalde, prijsafspraak waar u aan toe bent. U hoeft zich geen zorgen te maken waar uw inboedel naar toe gaat. Wij hebben ruime contacten met kringloopwinkels, tehuizen en instellingen waar uw (bruikbare) spullen een tweede leven krijgen. De niet bruikbare spullen voeren wij volgens de wettelijke milieunormen af. Wij hebben milieu, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid namelijk hoog in het vaandel staan. Wij kunnen snel schakelen waardoor u op ieder gewenst moment kan worden ingepland.
Wat doen wij?
Woning ontruiming
Woning opruiming
Bedrijf ontruiming
Hoe gaan wij te werk?
Allereerst komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken.
Vaak verloopt het eerste contactmoment telefonisch of per mail. Daarna vindt er meestal een bezichtiging plaats op locatie. (In sommige gevallen zijn foto’s voldoende). Op die manier krijgen wij een goed beeld van de ruimte en de werkzaamheden. U ontvangt dezelfde dag nog een offerte. Na akkoord plannen we, in overleg met u, de werkzaamheden in.
Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vrijblijvende offerte
Over Zorgzaam ontruimd
Wij zijn een jong, dynamisch en gemotiveerd team dat het beter wil doen. Wij zijn namelijk van mening dat het anders kan.

Wij vinden het belangrijk dat u alle zorg uit handen genomen wordt van begin tot eind. U weet van tevoren met een exacte, vooraf bepaalde, prijsafspraak waar u aan toe bent. U hoeft zich geen zorgen te maken waar uw inboedel naar toe gaat. Wij hebben ruime contacten met kringloopwinkels, tehuizen en instellingen waar uw (bruikbare) spullen een tweede leven krijgen.
Onze diensten
Bedrijf ontruiming
Woning ontruiming
Woning opruimen
Snelle links
Contact
Offerte aanvragen
Over ons
Arnhem Assen Berg en dal Beuningen Den haag Doetinchem Druten Enschede Maastricht Malden Nijmegen Rotterdam Weert Wijchen
© 2019 - Zorgzaam ontruimd
';
';
×