Woning ontruiming
Woning ontruiming
Wij ontruimen met zorg, daarom moet u voor een woningontruiming bij Zorgzaam Ontruimd zijn. Vaak is de reden waarom een woning ontruimd moet worden niet prettig of zelfs heel verdrietig. Er komt dan veel op u af en wij begrijpen dit als geen ander. Daarom nemen wij u deze zorg graag uit handen.
Wat gebeurt er met de inboedel?
Dit bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek met u. Wij hebben goede contacten met kringloopwinkels, tehuizen en instellingen waar vaak (de bruikbare) spullen een tweede leven krijgen.

Wanneer spullen niet meer bruikbaar zijn, zorgen wij ervoor dat deze op de juiste manier worden afgevoerd. De woning wordt bezemschoon opgeleverd, indien gewenst kunnen wij een grote schoonmaak verzorgen. Omdat elke woning en elke situatie anders is adviseren wij u om contact op te nemen, wij kunnen u dan gericht adviseren en ontzorgen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.
Vrijblijvende offerte aanvragen?

Vrijblijvende offerte
Over Zorgzaam ontruimd
Wij zijn een jong, dynamisch en gemotiveerd team dat het beter wil doen. Wij zijn namelijk van mening dat het anders kan.

Wij vinden het belangrijk dat u alle zorg uit handen genomen wordt van begin tot eind. U weet van tevoren met een exacte, vooraf bepaalde, prijsafspraak waar u aan toe bent. U hoeft zich geen zorgen te maken waar uw inboedel naar toe gaat. Wij hebben ruime contacten met kringloopwinkels, tehuizen en instellingen waar uw (bruikbare) spullen een tweede leven krijgen.
Onze diensten
Bedrijf ontruiming
Woning ontruiming
Woning opruimen
Snelle links
Contact
Offerte aanvragen
Over ons
Assen Beuningen Den bosch Druten Helmond Malden Middelburg Nijmegen Wijchen
© 2019 - Zorgzaam ontruimd
';
';
×